Пятница
29.03.2024
15:19
Приветствую Вас Гость
RSS
 
Сайт учителя начальных классов Карагуца Анны Фёдоровны
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Афоризмы

Голосуйте!
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3244

Празднуем именины

Календарь
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ждём праздника
Осталось...

Праздник сегодня

Детский лепет

Погода

Мои гости

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Архив записей

Главная » Архив материалов

  Порошенко пропонує повернути безкоштовні підручники

Президент Петро Порошенко пропонує Верховній Раді збільшити бюджетні витрати на друк підручників з метою забезпечення ними усіх школярів. Про це під час брифінгу повідомив заступник глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко, повідомляє  ... Читать дальше »

Просмотров: 674 | Добавил: AnutkaK | Дата: 15.06.2015 | Комментарии (0)

Робочі навчальні плани на наступний навчальний рік мають розроблятися школами у такій же формі та за тими ж рекомендаціями, як і минулого року. Про це йдеться у листі Міносвіти про структуру 2015/2016 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів, що адресований регіональним департаментам освіти і науки, інститутам післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітнім навчальним закладам.

У міністерстві зазначають, що робочі навчальні плани розробляються загальноосвітніми навчальними закладами щорічно на основі типових навчальних планів і затверджуються відповідним органом управління освітою.

Варіант типового навчального плану з вибором мови навчання, з вивченням мови національної меншини, з вивченням двох іноземних мов, з вивченням християнської етики чи етики, з вибором профілю навчання тощо школа обирає самостійно в залежності від типу, спеціа ... Читать дальше »

Просмотров: 342 | Добавил: AnutkaK | Дата: 31.05.2015 | Комментарии (0)

Наказом Міністерства освіти і науки України від 08.04.2015  №412 затверджено Інструкцію щодо заповнення  Класного журналу в 1-4-х класах загальноосвітніх навчальних закладів, Ознайомитися з документом можна за посиланням.

Документ набирає чинності з 01.09.2015

Просмотров: 395 | Добавил: AnutkaK | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (0)

Наказ Міністерство освіти і науки України від 06.01.2015 2 «Щодо заходів безпеки у навчальних закладах».

   З метою здійснення заходів безпеки у місцях перебування дітей та молоді МОН зобов’язує постійно проводити роз’яснювальну роботу з учнями, працівниками навчальних закладів та батьківською громадськістю щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів за участю співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронних органів, учасників бойових дій у зоні АТО, волонтерів; розробити та розповсюдити пам’ятку із правил поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами.

Просмотров: 709 | Добавил: AnutkaK | Дата: 11.05.2015 | Комментарии (0)

МОН презентовано спрощені програми для 4 класу

       Міністерством освіти і науки оприлюднено Проект нової редакції програм для 4 класу, що розроблені робочою групою фахівців з метою розвантаження навчальної програми для початкової школи. До групи увійшли науковці, вчителі-практики, психологи, експерти з освітніх питань.
      У Міністерстві освіти зазначають, що спочатку запропоновано проект розвантажених програм для 4 класу, оскільки найближчим часом буде оголошено конкурс оригінал-макетів підручників саме для учнів 4 класу.
    Робота над розвантаженням програм для 1-3 класів буде завершена до 1 березня 2015 року.
    Робочою групою також оприлюднено перелік змін, що внесені до навчальної прог ... Читать дальше »

Просмотров: 391 | Добавил: AnutkaK | Дата: 11.05.2015 | Комментарии (0)

У Міністерстві освіти та науки за ініціативи заступника Міністра освіти і науки Павла Полянського відбулося засідання робочої групи щодо розвантаження надмірно ускладнених навчальних програм для початкової школи. Принципово ж нові програми розроблятимуться у контексті вже нового освітнього законодавства.

За словами Павла Полянського, через надмірне ні науково, ні дидактично не виправдане навантаження у школі діти втрачають мотивацію до навчання, а вчителі – до викладання. До того ж, програми нерідко передбачають такі вимоги до дітей, які значно перевищують параметри Держстандарту початкової освіти. До цього додається велика кількість предметів, багато з яких - "одног ... Читать дальше »

Просмотров: 372 | Добавил: AnutkaK | Дата: 11.05.2015 | Комментарии (0)

« 1 2
Заходите!

Поиск

Календарь

Помни о времени

Покорми рыбок

Красивые дети

Полезные сайты
конкурс сайтов Освітній портал Банк Интернет-портфолио учителей
Презентації для дітей
Nachalka.com - сайт для детей, родителей, учителей начальной школы. Сайт Методсовет Классная жизнь Портал готовых презентаций PowerPoint Prezentacii.com Всё для Дизайна и Графики

Радио онлайн

Курс валют

тест скорости интернета
Карагуца Анна Федоровна © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz